Ведула отрицает, что его в тюрьме избили (и не только)

Ведула отрицает, что его в тюрьме избили (и не только)

Сообщение moder_1 » 14 окт 2012, 15:09

ПтСУ заперечує, що "живодера" Ведулу у СІЗО зґгвалтували та жорстоко побили

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Київський "живодер" О. Ведула написав заяву, що за час його перебування в СІЗО, ніяких насильницьких дій до нього не застосовувалось. Про це в коментарі УНН повідомив прес-секретар Київського облуправління Держпенітенціарної служби Олександр Науменко.

"В руках у мене документи. Довідка від лікаря і дві заява самого Ведули, що за час перебування в Київському слідчому ізоляторі ніяких насильницьких дій до нього не застосовувалось. Він претензій до адміністрації не має. Підписано 26 числа. Звідки пішла ця інформація (про те, що над ним познущались співкамерники – Ред.), ми не знаємо. Все з ним гаразд. На руках у мене документ, який це засвідчує. Його повністю роздягли і провели повний огляд. Ведулу оглянули оперативники, дружинна частина, лікарі. Він (Ведула - ред.) особисто написав заяву, що ніяких претензій він не має", - сказав співрозмовник агентства.

Разом з тим джерела повідомили УНН, що до О.Ведули співкамерники застосували насильницькі дії.

"Ведулу зґвалтували та жорстоко побили", - повідомило джерело

Нагадаємо, що вироком Святошинського районного суду м. Києва О.Ведулу засуджено до 4 років позбавлення волі за жорстоке поводження з тваринами (ч. 1 ст. 299 КК України) та розповсюдження товарів, що пропагують культ насильства та жорстокості (ч. 3 ст. 300 КК України). Апеляційний суд залишив вирок без змін.
http://www.unn.com.ua/ua/news/936268-dptsu-zaperechue
никто не знал, а я...Бэтмен!
moder_1
Лига помощи животным
Модератор

Вернуться в Украина