ПОДПИШИТЕ ПЕТИЦИЮ: Зупинимо вбивство безпритульних тварин в Харкові!

ПОДПИШИТЕ ПЕТИЦИЮ: Зупинимо вбивство безпритульних тварин в Харкові!

Сообщение Alisa » 16 янв 2017, 23:51

Зупинимо вбивство безпритульних тварин в Харкові!
Прізвище, ім’я, по батькові автора : Савченко Зоя Федорівна
Петиція №2169. Подана 2017-01-12 18:01:34
Статус: ТРИВАЄ ЗБІР ПІДПИСІВ
Зібрано підписів: 883
Залишилося днів: 86
Дата початку збору підписів: 2017-01-12 18:12:22
Повний текст електронної петиції:

ТЕКСТ ПЕТИЦІЇ:
Шановні харків'яни!
Зоозахисні та природоохоронні організації м. Харкова: ГО «Ліга допомоги тваринам», ГО «Зелений Фронт», ХБОЗТ «Центр усиновлення тварин», ГО «Зоозахисне об’єднання «Разом», ХМБП для тварин «Дружок», ХОГОІ «Взаємодопомога», БО «БФ «Ковчег Милосердя», ГО «Порятунок тварин Харків» звертаються до вас з проханням підтримати петицію щодо необхідності реформування комунального підприємства «Центр поводження з тваринами”.
Комунальне підприємство «Центр поводження з тваринами» (КП «ЦПТ») під керівництвом Шаповалової Ю.Г., розташоване за адресою пр. Гагаріна, 358, яке красиво рекламується у ЗМІ як «міський притулок» насправді є центром масового знищення тварин, котрих утримують там лише від 1 до 7 днів, а потім вбивають. Таким чином знищують 98 % тварин, які надходять до Центру, що становить близько 20 000 особин на рік.
Близько 70 тонн трупів собак і котів щорічно вивозять для переробки на Куп'янський санветзавод.
Харків’яни сподівалися, що КП «ЦПТ» буде притулком для тварин. Але на сьогодні отримали Центр масового знищення тварин, на який витрачено вже понад 100 млн. гривень. На 2017 рік фінансування КП «ЦПТ» планується в обсязі 15 млн. грн, з яких 6,2 млн. грн. піде на умертвіння тварин.
На очолюваному Шаповаловою Ю.Г. КП “Центр поводження з тваринами” перевіркою Держфінінспекції встановлено фінансових порушень на суму 1 млн. 84 тис. гривень (з 01.11.2010 р. по 31.05.2015 р.)
Саме тому просимо підтримати реформування комунального підприємства «Центр поводження з тваринами», в якому б панувало гуманне ставлення до тварин та повага до людей, та проголосувати за петицію до Харківського міського голови Кернеса Г.А. та Харківської міської ради.
Та вимагаємо:
1. Затвердити нову комплексну Програму поводження з домашніми тваринами та регулювання їх чисельності у м. Харкові на 2017-2021 pp., в якій закріпити гуманні методи регулювання чисельності безпритульних тварин – методи біостерилізації.
2. Звільнити з займаної посади директора КП «Центр поводження з тваринами» Шаповалову Ю.Г. у зв’язку з викладеними вище обставинами.
3. Організувати публічне обговорення кандидатури нового директора КП «Центр поводження з тваринами» та погодити її з громадськістю Харкова, перш за все з її активними зоозахисними та природоохоронними організаціями.
4. Створити Наглядову раду при КП “Центр поводження з тваринами” з залученням представників зоозахисних та природоохоронних організацій з метою громадського контролю діяльності підприємства.
Вважаємо, що принципами роботи підприємства мають стати гуманність, законність, ефективність, відкритість та прозорість.
Харків – це наше місто, яке повинно бути цивілізованим і добрим, де пануватимуть гуманні цінності та людяність.
- See more at: http://petition.city.kharkov.ua/uk/2169 ... LyOaI.dpuf

http://petition.city.kharkov.ua/uk/2169.html
Изображение
Аватара пользователя
Alisa
Лига помощи животным
Модератор
 
Сообщения: 15565
Зарегистрирован: 23 фев 2012, 19:18

Вернуться в Информация от Лиги для СМИ

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1

cron