Про наші можливості

О наших возможностяхГО "ЛІГА ДОПОМОГИ ТВАРИНАМ" - некомерційна організація та не має постійних доходів чи регулярної спонсорської допомоги, а здійснює свою діяльність за рахунок членських внесків та добровільних пожертв людей.

ПРОСИМО ВРАХОВУВАТИ!

Всі члени ЛІГИ займаються допомогою тваринам на добровільних засадах і безкоштовно, поєднуючи свою діяльність з роботою, сім'єю, своїми проблемами і мають будинки, як правило, велика кількість врятованих або прибудованих тварин, тому не можуть взяти на себе вирішення всіх проблем, з якими звертаються в нашу організацію жителі Харкова і передмістя.

1. В нашої громадської організації немає можливості надати допомогу всім  тваринам, які потребують допомоги: повністю оплатити лікування постраждалих тварин або стерилізацію!

Але ми можемо розміщувати на сайті організації і в наших групах в соцмережах оголошення з проханням про фінансову або будь-яку іншу допомогу та залучати спонсорів і співчуваючих людей для надання разової або постійної допомоги конкретним тваринам.

2. Ми не можемо гарантувати, що допомога буде надана в необхідному обсязі!

Але, як показує наш досвід, вона буває досить суттєвою і ефективної і, найчастіше, вирішує проблему.

Відділ швидкої невідкладної допомоги тут

3. Наша громадська організація не має свого притулку для утримання, соціалізації та підготовки до прилаштування тварин, ми використовуємо тимчасові приватні перетримки і добровільну допомогу волонтерів, тому ми не маємо можливості забрати всіх запропонованих нам тварин і розмістити їх у себе!

Але ми створили цей форум, який дає можливість будь-якому охочому розмістити оголошення про прістройства тваринного з фотографією і розповіддю про нього. 

Відділ прилаштування тут 

4. Наша громадська організація не має своєї бази ветеринарного обслуговування, стаціонарного лікування, післяопераційної перетримки та реабілітації!

Але ми вклали договори з деякими ветеринарними клініками міста на пільгове ветеринарне обслуговування і стерилізацію безпритульних тварин і тварин малозабезпечених власників за доступними цінами. Крім того, в деяких ветлікарнях є можливість перетримки хворих і післяопераційних безпритульних тварин за пільговими цінами.

Список клінік, які надають пільги тут

Безпритульних тварин в місті набагато більше, ніж членів організації і не в наших силах надати допомогу всім нужденним тваринам, тому ми закликаємо всіх харків'ян спільно з нами брати участь в програмі допомоги і порятунку тварин нашого міста!

ВИ МОЖЕТЕ приєднатися до нашої діяльності в будь-якому напрямку, підтримати конкретний проект або надати посильну разову допомогу.

Якщо ви хочете це зробити, то вам сюди: Як можна нам допомогти